Endless Energy

”Förnyelsebar energi för en hållbar framtid”

ES Power

Vi producerar förnyelsebar energi främst genom vindkraft men är i en expansionsfas där vi driver och utvecklar projekt inom andra energislag och ny teknik som t.ex. solenergi och energilagring.

ES Power tillhandahåller helhetslösningar för service och underhåll till andra ägare inom vindkraftsindustrin och därmed bidrar till ökad produktivitet.

Kontaka oss

Om oss

Vår vision är att utveckla förnybar energi för en hållbar framtid.

Expansion

Vi fortsätter att expandera på den växande svenska marknaden.

Säkerheten först

ES Power sätter alltid säkerheten först!

Vindkraft

Vi på ES Power brinner för vindkraft och vill vara med i utvecklingen av vindkraften i Sverige.

ES Power driver och säljer elen från egna vindkraftverk och tillhandahåller samtidigt helhetslösningar för drift, service och underhåll till andra vindkraftsägare.

Vi utför planerad service och underhåll på alla typer och modeller av vindkraftverk.

Läs mer om våra tjänster

Är du markägare?

Då är den här sektionen för dig.

Vi arbetar ständigt med att utveckla vår vindkraftspark och utöka vår elproduktion. Därför söker vi kontinuerligt efter nya investeringar. Vi har intresse av att förvärva verk av de flesta typer och märken, allt ifrån äldre kW-verk till nyare MW-verk. Kontakta oss gärna för mer information.

Läs mer om markägare vindkraft

Solenergi

Solen är vår absolut främsta energikälla och solenergin än i en stor expansionsfas i hela Sverige.

Tack vare dagens innovation och solcellsmodulernas förbättrade effektivitet sin gjort  solanläggningarna mer kommersiellt attraktiva i Sverige.

ES Power utvecklar solcellsparker där en del är i anslutning vindkraftsanläggningar. Detta för att kunna effektivisera och maximera befintliga nätanslutningar och bidra till mindre påverkan på natur och samtidigt bidra till en hållbar framtid.

Kontaka oss

Är du markägare?

Då är den här sektionen för dig.

Är du intresserad av att upplåta mark och tillsammans med oss bidra till en hållbar framtid med förnyelsebar energi?

Läs mer om markägare solenergi

Varför ska du jobba med oss?

Kunskap och engagemang är ledord i allt vi gör. För oss står kunden alltid i centrum och att vara flexibla och skapa skräddarsydda lösningar för våra kunder är vår styrka.

Vi på ES Power arbetar alltid i nära samarbete med våra kunder för att utveckla och hitta den bästa lösningen för just dem. Detta skapar god service och fördelaktiga priser för våra kunder.

Kontaka oss

ES Power

Medarbetare

Erik Josefsson
Erik Josefsson
VD och delägare
Stefan Alfredsson
Stefan Alfredsson
Teknik och delägare
Anders Johansson
Anders Johansson
Affärsutveckling & projektledning
Cristina Josefsson
Cristina Josefsson
Ekonomi

ES Power i framtiden

Helhetstänk och bred kunskap

Att driva våra egna vindkraftverk ger oss en bra helhetsbild – vi har insikt i alltifrån kostnader för service och underhåll till inkomster från elförsäljning. Vi får också stor förståelse för de utmaningar som andra vindkraftsägare står inför, som exempelvis elprismarknaden och energipolitiken, därför kan vi också vara ett stöd och bollplank även i dessa frågor.

Lösningsfokuserade och nytänkande

Våra egna vindkraftverk ger oss en plattform att testa nya idéer och metoder som inte tidigare använts inom vindkraften. Vi arbetar med att ständigt utveckla vår kunskap och antar gärna nya utmaningar. Att tänka utanför ramarna och hitta nya lösningar på problem är en stor del av vårt dagliga arbete.

Intresse och engagemang

Vi på ES Power brinner för vindkraft och vill vara med i utvecklingen av vindkraften i Sverige. Vi tar oss alltid an våra uppdrag med stort engagemang och arbetar hårt för att skapa goda, långsiktiga och nära relationer med våra kunder.

Kontakta oss gärna

Kontaktformulär

Kontaktformulär

För mer information om ES Power och hur vi arbetar – varmt välkommen att kontakta oss.