Våra tjänster

Vi utför planerad service och underhåll på alla typer och modeller av vindkraftverk.

Serviceavtal

Vi även erbjuder olika tycker av serviceavtal som är anpassade för alla typer av kunder och behov och med effektiv total kostnad för driften (TCO).

Felsökning

Vi utövar felsökning och felavhjälpning vid oförutsedda driftavbrott samt besiktning och inspektion av vindkraftverkens sick vilket är till stor användning vid köp, försäljning och leverans av vindkraftverk och dess huvudkomponenter.

Komponentbyten

Vi utför även komponentbyten där vi kan tillhandahålla både nya och begagnade komponenter utifrån kundens behov och önskemål.

Specialprojekt

Specialprojekt är något vi brinner lite extra för, Re-power, större komponentbyten, demonteringar osv. Kontakta oss gärna för en diskussion för att se vad vi kan bistå med i ert projekt.

Driftövervakning

Vi har en god samarbetspartner gällande driftövervakning. Genom driftövervakning som service har våra kunder alltid en tryggt luta sig tillbaka på och låta dem ta hand om ansvaret. Utifrån anläggningens förutsättningar gör de en plan för hur vi kan optimera driften på just denna anläggning för att få en så bra tillgänglighet och avkastning som möjligt.

Kontakt oss gärna för mer information.

Kontaka oss