Vi på ES Power tillhandahåller helhetslösningar för vindkraftsägare. Vi erbjuder service och underhåll, felsökning och felavhjälpning och genomför besiktningar av vindkraftverk. Vi utför även större huvudkomponentbyten och tillhandahåller driftövervakning. Med Rope Access kan vi utföra säkert och smidigt arbete på hög höjd som till exempel besiktningar och mindre lagningar av rotorblad och torn.

 

Kunskap och engagemang

Kunskap och engagemang är ledord i allt vi gör. För oss står kunden alltid i centrum och att vara flexibla och skapa skräddarsydda lösningar för våra kunder är vår styrka. Vi på ES Power arbetar alltid i nära samarbete med våra kunder för att utveckla och hitta den bästa lösningen för just dem. Detta skapar god service och fördelaktiga priser för våra kunder.

Vinddriven elproduktion

Vi brinner för vindkraft och har en egen vindkraftspark som producerar runt 90 GWh miljövänlig el per år.

Vill du sälja ditt vindkraftverk?

Vi arbetar ständigt med att utveckla vår vindkraftspark och utöka vår elproduktion. Därför söker vi kontinuerligt efter nya investeringar. Vi har intresse av att förvärva verk av de flesta typer och märken, allt ifrån äldre kW-verk till nyare MW-verk. Kontakta oss gärna för mer information.