OM OSS


ES Power driver och säljer elen från egna vindkraftverk och tillhandahåller samtidigt helhetslösningar för drift, service och underhåll till andra vindkraftsägare. Vi har vårt säte i Örebro med servicestationer i Göteborg och Tanumshede, men arbetar över hela Sverige.

Helhetstänk och bred kunskap
Att driva våra egna vindkraftverk ger oss en bra helhetsbild – vi har insikt i alltifrån kostnader för service och underhåll till inkomster från elförsäljning. Vi får också stor förståelse för de utmaningar som andra vindkraftsägare står inför, som exempelvis elprismarknaden och energipolitiken, därför kan vi också vara ett stöd och bollplank även i dessa frågor.

Lösningsfokuserade och nytänkande
Våra egna vindkraftverk ger oss en plattform att testa nya idéer och metoder som inte tidigare använts inom vindkraften. Vi arbetar med att ständigt utveckla vår kunskap och antar gärna nya utmaningar. Att tänka utanför ramarna och hitta nya lösningar på problem är en stor del av vårt dagliga arbete.

Intresse och engagemang
Vi på ES Power brinner för vindkraft och vill vara med i utvecklingen av vindkraften i Sverige. Vi tar oss alltid an våra uppdrag med stort engagemang och arbetar hårt för att skapa goda, långsiktiga och nära relationer med våra kunder.

För mer information om ES Power och hur vi arbetar – varmt välkommen att kontakta oss.

Erik Josefsson & Stefan Alfredsson