VÅRA TJÄNSTER


Service och underhåll

Vi utför planerad service och underhåll på de flesta vindkraftverk som till exempel Vestas kW modeller NEG Micon, Micon, Siemens Bonus och Kennersys. Vi kan därutöver utföra underhåll och service på andra typer av maskiner och anläggningar.

Felsökning och felavhjälpning

Vi hjälper till med felsökning och felavhjälpning vid oförutsedda driftavbrott. Genom vårt kreativa arbetssätt kan vi tillsammans med våra kunder komma fram till kloka lösningar på problem till ett försvarbart pris.

Besiktning

En besiktning ger en bild av vindkraftsverkets skick och är till stor användning för köp, försäljning och leverans av vindkraftverk. Genom Rope Access (med klätterrep) kan vi på ett smidigt sätt besikta exempelvis rotorblad och torn.

Rope Access

Rope Access innebär att vi utför arbete med klätterrep istället för med byggställning eller kran. Detta ger ofta lägre kostnader och minimerar störningarna på driften eller annat pågående arbete. Rope Access möjliggör också säkert arbete på höga höjder och svårtillgängliga platser. Vi använder inte bara Rope Access på vindkraftverk utan kan också utföra kostnadseffektiva arbeten på husfasader eller andra höga höjder där det går att utföra arbete utan kran.

Driftövervakning

Genom att anlita oss för driftövervakning har våra kunder alltid en trygg partner att luta sig tillbaka på. Utifrån anläggningens förutsättningar gör vi en plan för hur vi kan optimera driften på just denna anläggning för att få en så bra tillgänglighet och avkastning som möjligt.

Komponentbyten

Vi byter både små och stora komponenter på vindkraftverk. Vi kan tillhandahålla både nya och begagnade komponenter utifrån kundens behov och önskemål.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller offertförfrågan.
Vi är öppna för nya utmaningar och tar gärna en diskussion om vad vi kan göra för varje unik anläggning, maskin eller projekt.