Våra tjänster

Våra tjänster

Vi på ES Power utför planerad service och underhåll på alla typer och modeller av vindkraftverk.

Serviceavtal

Vi erbjuder olika typer av serviceavtal som är anpassade för alla typer av kunder och behov vilket ger en effektiv total kostnad för driften (TCO).

Felsökning

Vi utför felsökning och felavhjälpning vid oförutsedda driftavbrott samt besiktning och inspektion av vindkraftverkens sick vilket är till stor användning vid köp, försäljning och leverans av vindkraftverk och dess huvudkomponenter.

Besiktning

Besiktning och inspektion av vindkraftverkens sick och dess ingående huvudkomponenter är till stor användning vid köp, försäljning och leverans av vindkraftverk.

Komponentbyten

Vi gör även komponentbyten där vi tillhandahåller både nya och begagnade komponenter utifrån kundens behov och önskemål.

Specialprojekt

Specialprojekt är något vi brinner extra för, Re-power, större komponentbyten, haverier, bränder, demonteringar och monteringar. Kontakta oss gärna för en diskussion om vad vi kan bistå med i ert projekt. ”Inget är för stort eller litet”.

Driftövervakning

Genom driftövervakning som service har våra kunder alltid en trygg partner att luta sig mot. Utifrån anläggningens förutsättningar gör vi en plan för hur vi kan optimera driften på just er anläggning för att få en så bra tillgänglighet och avkastning som möjligt.

Kontakta oss gärna för mer information.